75 000 евро прибрала Десислава Иванчева, за да сваля Иван Гешев и властта
11.09.2019  //  By:   //  Актуално  //  No Comment

Десислава Иванчева е взела 75 000 евро. Тя създава илюзия, че няма пари. Изведнъж стана диктатор. Иванчева и Георги Георгиев са по-фрапиращи случаи от Бисер Миланов. Това заяви пред Нова телевизия Йордан Йорданов Бонев, който днес бе в Съдебната палата и внесе сигнали срещу подсъдимата бивша кметица на столичния район „Младост“.

Вчера Бонев показа скандални видеа и чатове, на които именно Иванчева готви протести и иска да премахне кандидатът за главен прокурор – Иван Гешев от съдебната власт. Планът е на 12 септември протестът на прерасне в масов за сваляне на действащата власт.

„Всеки нормален човек, който ходеше при нея да й помага, сега си замина“, коментира днес Бонев.

„Аз заставам с името си зад сигнала. Очаквам удар по мен. Сигурен съм, че ще има реакция. Най-вероятно ще кажат, че записите са фалшиви, но това не е така. Ще предоставя всичко на властите“, добави той.

Бонев твърди, че разполага с тайни чатове и записи, доказващи, че протестите срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор са финансирани от банкера Цветан Василев и бизнесмена Иво Прокопиев, а на най-активните били обещани хиляди левове.

„Призовавам всички институции – Бойко Борисов, Румен Радев, всички парламентарно представените партии, ЕК, да вземат позиция за този сигнал, който пускам. Същевременно очаквам и прокуратурата да се съобрази с моя сигнал и да предприеме съответните мерки срещу Христо Иванов, срещу Иво Прокопиев. Целта е създаване на хаос в държавата, саботиране на прокуратурата, саботиране на съдебната система и сваляне на кабинета „Борисов 3“, каза Бонев.

Бонев разполагал с тайни чатове и видеозаписи на разговори на баща си Венцислав Ангелов-Чикагото и подсъдимата за подкуп Десислава Иванчева. Именно те доказвали, че двамата, заедно с председателя на сдружение „Боец“ Георги Георгиев, са били натоварени с организацията на анти-Гешев протести.

Бонев разказа как разбрал за това. Преди месец пристигнал в София, за да се бори за справедливост и реформа в съдебна власт и така попаднал на заговора.

По думите на Йордан Бонев за радикализацията на протестите Цветан Василев и Иво Прокопиев обещали 400 000 лева, а на Иванчева, Георгиев и баща му били обещани по няколко десетки хиляди

About the Author :

Leave a reply