Прокурори разпитали премиера за думите му за депутати-наркотрафиканти
07.12.2017  //  By:   //  Актуално  //  No Comment

Премиерът Бойко Борисов е дал обяснения за думите си за наличие на наркотрафиканти в парламента. Това стана ясно от изявление на главния прокурор Сотир Цацаров.

Преди дни Цацаров заяви, че проверката, за която ги сезираха относно думи на премиера за наркотрафиканти в парламента ще приключи бързо в рамките на десетина дни. „А съответният наблюдаващ прокурор ще снеме обяснение от лицето, казало тези думи, а именно – от министър-председателя“, заяви Цацаров преди време.

„Както казах, ще бъдат снети обяснения от премиера Борисов. Обясненията би следвало, казвам „би следвало“, защото не съм се прибирал в кабинета днес от парламента, да бъдат снети днес и най-вероятно са снети, защото ако не ме лъже паметта той беше призован за 11 или 11.30 ч.“, каза вчера Цацаров.

Главният прокурор вече изрази мнение, че това не е криминален, а политически проблем и той се прави само, за да се вдига политически шум. БСП също беше призовала главния прокурор да разпита премиера Бойко Борисов за изказването му за депутатите, занимаващи се с наркотрафик и купуване на гласове.

About the Author :

Leave a reply