Марешки приветства политиката на новия здравен министър
07.12.2017  //  By:   //  Актуално  //  No Comment

Не вярваме, че ще бъде внесен вот на недоверие към правителството. Щеше да бъде септември, после казаха декември, най-вероятно ще отиде след приключването на българското европредседателство. Това заяви в интервю за БНТ лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки.

Приветствам политиката на новия здравен министър, но от години алармирам за проблемите в обществото, каза Марешки и допълни, че Варненската университетска болница е рекордьор, като е внесла около 10 млн. лева в КТБ, които са „изгорели“.

Очакваме да няма нови псевдоразследвания, от които да се твърди, че съм продавал скъпа апаратура на болници. Мафията е много голяма в този сектор, каза още Марешки.

Според него дясното политическо пространство трябва да участва в по-сериозно обединение, а от Иван Костов насам, дясното няма истински лидер. Около 400 000 българи останаха непредставени в парламента, те не приемат ГЕРБ като част от дясното политическо пространство, ние искаме да представим алтернатива на тези хора, допълни лидерът на „Воля“.

About the Author :

Leave a reply