Борисов обсъди с вицепремиер сътрудничеството със Сингапур
21.12.2017  //  By:   //  Актуално  //  No Comment

Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът на Сингапур Тарман Шанмугаратнам са обсъдили възможностите за задълбочаване на сътрудничеството в политическата и икономическата област между двете страни, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

По време на срещата е било изразено желание за активизиране на диалога на високо равнище, което ще спомогне за засилването на партньорството в търговията, транспорта, технологичния трансфер. „България е заинтересована от привличането на инвестиции, особено в развитието на информационните и комуникационните технологии, електрониката, биотехнологиите, фармацията“, е отбелязал българският премиер и е посочил, че страната ни предлага изключително благоприятни условия за инвестиции.

Бойко Борисов и Тарман Шанмугаратнам са изразили съгласие, че съществува потенциал за засилване на сътрудничеството и в областите образование, култура, околна среда и туризъм. Те са се договорили връзките между двете страни активно да продължат да се развиват и чрез обмен на делегации и бизнес делегация, допълват от правителствената пресслужба.

About the Author :

Leave a reply