Сидеров се разсърди на срещите на Каракачанов и Симеонов с Корнелия Нинова
08.05.2018  //  By:   //  Актуално  //  No Comment

Срещите на Каракачанов и Симеонов с Нинова не са оторизирани от Обединени патриоти, заявява лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, цитиран от пресцентъра на партия в съобщение до медиите.

„Във връзка с информацията, че коалиционните ми партньори от ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов ще се срещат с председателката на БСП Корнелия Нинова, която е политически опонент на управляващата коалиция, заявявам, че като председател на ПГ на ОП и създател на коалицията Обединени патриоти не съм упълномощавал въпросните лица да преговарят, с която и да е партия извън управляващата коалиция“, посочва Сидеров.

По думите му всякакви такива действия вредят на вече установените споразумения за управление на България между „Атака“, ВМРО, НФСБ и ГЕРБ. Те са извън решенията на коалиционния съвет на ОП, затова трябва да се смятат за нелегитимни.

„В тази връзка отменям заседанието на ПГ на ОП във вторник. И очаквам изясняване на позициите на НФСБ и ВМРО по отношение на коалиционната политика“, заявява още Волен Сидеров.

About the Author :

Leave a reply