Родителите на деца с увреждания защитават Бисер Петков
12.06.2018  //  By:   //  Актуално  //  No Comment

Майките на деца с увреждания ядосани след оставката на социалния министър Бисер Петков. След изненадващия развой на събитията в понеделник следобед, те вече организират протест в Русе в негова защита.

„Не очаквахме социалният министър Бисер Петков да си подаде оставката. Не само сме изненадани, а сме шокирани от това, което се случи. Точно започна да се работи по Закона за личната помощ, даже вчера Мая Манолова е предложила на министъра нашия закон, Бисер Петков го е подкрепил и е предложил на следващия ден да говори с майките, за да обсъдят важните точки в закона. Два часа по-късно Бисер Петков беше подал оставка”, коментира пред нова телевизия Гергана Маврова. Изказването й беше по повод неочакваната оставка на министър Бисер Петков.

„Тази оставка е абсолютно неочаквана. Не само неочаквана, тя е шокиращо изненадваща. За първи път виждаме някой да подава оставка, когато започва да работи. По-скоро да се иска оставка, защото ние не вярваме, че тази оставка е подадена доброволно”, коментира Грета Аспарухова.

Майките са гневни заради оставката на социалния министър. И вече са се организирали за протест в подкрепа на Бисер Петков, който ще се проведе в Русе. „Ако министър Петков не бъде върнат на поста си, и ние ще стартираме протест в негова подкрепа”, заканва се Гергана Маврова.

About the Author :

Leave a reply