Северин Красимиров е в Русе, очаква да му предявят обвинение
19.10.2018  //  By:   //  Актуално  //  No Comment

Задържаният за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова Северин Красимиров бе транспортиран в следствения арест в Русе. Там ще се води процесът срещу него.

Ще му бъдат повдигнати обвинения за изнасилване и убийство с особена жестокост. Назначен му е служебен адвокат, който също трябва да се яви в полицията в Русе, за да присъства на всички процесуално-следствени действия. Северин тепърва трябва да бъде разпитан и от местната полиция.

В идните дни предстои да бъде направен и следствен експеримент с негово участие. Всичко това обаче зависи от неговото съгласие и това на адвоката му.

Припомняме, че Северин пристигна на Летище София в сряда. Окръжна прокуратура в Русе ще предприеме действия по предявяване на постановлението за привличане като обвиняем на Северин Красимиров и провеждане на неговия разпит в присъствието на защитник. В рамките на днешния ден Окръжната прокуратура е планирала извършване на освидетелстване на обвиняемия с участието на съдебен лекар. Повече информация за действията на прокуратурата ще бъде предоставена на по-късен етап.

About the Author :

Leave a reply