Актуално

Бойко в Годеч: Не се плашете, ние идваме

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вярва, че ще се върне на власт. Това се разбра от думите му пред симпатизантите на партията в Годеч, където присъства на откриването на галерия.

Действайте и не се плашете, ние идваме”, каза той с усмивка на хората, които бяха дошли да го видят. Така Борисов се заигра с новото име на формацията на Мая Манолова – “Изправи се БГ! Ние идваме!”.

“Те за четири месеца два пъти изкарват по 5.01%. Ние имаме 20 и кусур. Ама те идвали – с 5.01%, поне да беше 5.1”, каза Борисов във връзка с постигнатия резултат на най-малката парламентарна сила в новия парламент.

Борисов използва случая да нападне опонентите си, като обяви, че новата власт имала за задача да източи ББР – необезпечени кредити без никакви гаранции.

За служебния кабинет каза, че “на всеки 5 минути чегъртат” вече и техни хора, които са назначили.

“В АПИ си изчегъртаха и техните. Тази женицата, където са сложили за министър, те и зам.-министър изчегъртаха днес…Назначават, сменят и тя забравила, че сменила началника на АПИ… каза, че бил разплатил на приятелски фирми, на кой приятелски фирми, Радев да излезе и да каже”, каза Борисов по повод на сменения шеф на АПИ, когото служебният министър на регионалното развитие назначи, а след това уволни.