Актуално

Слави Трифонов пак проговори във Фейсбук

Вече трети ден след парламентарните избори лидерът на втората политическа сила у нас Слави Трифонов продължава да не се появява публично. В нощта след изборите той обяви, че е проявил симптоми на коронавирус, но дали се е потвърдила диагнозата му, не става ясно.

За да не бъде съвсем заклеймен, че се е скрил, той все пак реши да публикува нещо на Фейсбук страницата си.

“По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в последните дни, искам да кажа следното: Има много ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние съвсем логично я спазваме и вървим по нея.”, гласи скромният му пост в социалната мрежа. Така той отговори на Бойко Борисов, който днес каза: Борисов: Колегата политик Слави Трифонов да не дезертира

Тошко Йорданов от “Има такъв народ” също се изявява в социалните мрежи, но в Туитър. Днес той реши да атакува “Демократична България”, според които са тях са гласували най-много високообразовани българи.

“Айде малко да спрем с импровизациите, че ставате за смях”, написа зам.-председател на “Има такъв народ“. И публикува таблица.

В нея са посочени пол, възраст, образование и местоживеене на гласоподавателите на различните партии. С “висше/полувисше“, гласували за “Има такъв народ“ са обозначени 18. Средно образование – 16, основно образование – 6. В колонката на “Демократична България“ са съответно: 18 – висше/полувисше, средно –4, основни и по-ниско – 2.

Leave a Comment