Новият сезон на „Темида – цената на истината“ стартира в неделя
13.10.2018  //  By:   //  Актуално  //  No Comment

С пълна сила и в последните часове преди излъчването вървят монтажните работи по първия епизод от новия сезон на предаването „Темида – цената на истината“. То вече е с продължителност половин час и ще стартира тази неделя – 14 октомври – от 13:00 ч. веднага след „Евродикофф“ по Национална телевизия „Евроком“.

Водещата Нина-Никол Хамилтън е пълна с идеи и нови въпроси към участниците в „Темида – цената на истината“ – единственото юридическо предаване в българския телевизионен ефир.

Гост в първия епизод е адвокат Христо Ботев, който пое защитата на шофьора от катастрофата с автобуса край Своге. Защо след вече 20 жертви роднините не считат, че шофьорът е виновен? И още: Ексклузивно гостува журналистът от „Биволъ“ Димитър Стоянов. Какво го свързва с убитата водеща Виктория Маринова, разследването заради Джи Пи Гейт ли е причина за смъртта й, умишлено ли са преследвани неудобните журналисти, как се стигна до ареста му и ще съди ли държавата в Страсбург? По телефона от Варна ще се включи приятел на Виктория – адвокат Петър Николов….

А с ресорния адвокат на предаването Темида Ивайло Георгиев ще си говорим за некадърно направените ремонти и имат ли право да се жалват софиянци и къде…

About the Author :

Leave a reply